dissabte, 8 d’octubre del 2011

FESTA MAJOR DE LES ESCOLES '11

A ¼ de 9 del matí els diables de 6è, acompanyats per en Batet, llençaven el tercer coet que senyalava l’inici de la Festa Major de les escoles.

Tot l’alumnat va baixar emocionat i nerviós al pati de l’escola per celebrar la primera festa gran del curs. Allà van poder gaudir del ball dels seus gegants, en Quimet i la Caterina, van veure la dansa de l’Alicorpí i van observar amb entusiasme les primeres pires i escales dels falconers.




Tot seguit vam sortir al carrer per iniciar la cercavila, amb les altres escoles del barri, que ens portaria a la plaça del Casal de Sarrià.





Un cop allà vam fer diverses actuacions que van iniciar-se amb les passades, sense foc, de gegants, capgrossos, xanquers, cuques. Van continuar el ball del Rogle, les gitanes de St. Celoni, El camí (ball del Dansa Ara) i el ball de cintes. Seguidament van tenir lloc els castells i falcons, i el ball de bastons. Després tots junts vam ballar la Sardana, els cerdanyons. I per últim, els timbalers/es de les escoles, després de fer una batukada i tocs de foc, van acompanyar amb energia els dracs i diables que marcaven el fi de festa.







En acabar el dinar de Festa Major, vam tornar a preparar-nos perquè tornàvem a actuar, aquest cop al pati de l’escola i per un nou públic, les nostres famílies.
L'ínici de la celabració el va marcar el discurs fet per un ex-alumne de la classe de Guineus, en Bruno Carreras.
Una de les sorpreses de la tarda va ser que es va desvetllar el nom dels nens i nenes de 1r, són les Llúdrigues!!!







El dia que havia començat amb emoció i nervis es va anar transformant en satisfacció per la feina ben feta!!
Ja només ens queda dir... fins la propera festa!! Orlandai Visca.