diumenge, 7 d’octubre del 2012

Festa Major del nostre barri, 2012


Ens agradaria fer una crònica senzilla dels sentiments recollits ahir a la tarda-nit per la FAMÍLIA ORLANDAI.


Voldríem reflectir les emocions viscudes durant la cercavila de la Festa Major del dissabte a la tarda. Hauríem de poder trobar les paraules justes i recollir totes les sensacions viscudes...  Difícil, però no impossible!

Érem molta gent!
Molts Orlandais de moltes generacions!

Mentre acompanyava la colla de Pastorets vaig anar copsant l’expectació en les cares d'avis/es, ex-mestres de l'escola, alumnes actuals que encara no poden ballar però que se'n moren de ganes..., mares i pares que seguien amb delit els balls.... Gent del barri que mirava encuriosida les samarretes lluint el drac de l'Orlandai!
Tothom orgullós de sentir-se part d'una comunitat que estima l'ESCOLA, que viu la FESTA, que sap transmetre uns valors de tradició, participació, feina, esforç....

Any rere any sembla que la cercavila és més senzilla de portar. Personalment ahir a la tarda vaig estar més tranquil·la que mai: la colla de Pastorets de 5è van respondre com si haguessin participat des de sempre en una cercavila. Van comportar-se com a "petits professionals" de la Festa del seu Sarrià.
Petits i grans professionals com tothom qui érem amb samarreta pels carrers!!


Els Nostres Gegants Caterina i Quimet van ser portats per nous- ex-alumnes de l'escola, pares i amics de l'Orlandai (ja podem pensar en constituir una colla de geganters formada per pares i nois que se'n fan i se'n senten responsables. Genial!) 

Érem una bona colla de bastoners: mares i pares i ex-alumnes i Suricates i mestres i monitors i entrenadors  .....   Els grallers se'n fan creus quan veuen la munió de gent que hi participa. Batet, Marta i demés col·laboradores = Fantàstic i únic!!

Els dragonets amb bengales potents, acompanyats pels timbalers/eres de 5è i 6è. En Dani i en Martí, ex-alumnes de l'escola van ser-ne els seus conductors. Moltes gràcies per la seva participació!!


L'Alicorpí va ballar a la plaça del Consell de la Vila amb elegància, ell solet, tal i com es mereix una figura de la qualitat de la nostra fera.

Felicitats a tothom!
Felicitat compartida!
S'ha de viure per creure-ho!
La FESTA continua!



Mª Antònia Guardiet