dijous, 27 de febrer del 2014

L'Orlandai a la neu




Aquest any per celebrar el 25è aniversari de la setmana esportiva hem anat a la neu.  El Quimet i la Caterina ens van convidar a la neu dos dies, el 22 i el 23 de febrer.

Vam anar-hi aproximadament 400 persones. Quan vam arribar a les pistes vam poder fer dues coses: raquetes amb la Caterina i esquí de fons amb en Quimet. Quan vam acabar les activitats vam dinar i vam estar una estona ballant i jugant amb la neu.  

Tot seguit vam anar a l’alberg. Era molt bonic.  Hi havia un jardí molt gran. Ens ho vam passar tan bé que es va fer tard.  A l’alberg hi havia un menjador amb bufet lliure.

  

Quan vam acabar de sopar hi va haver balls, festa i música, va  ser molt divertit. La festa va durar fins tard, els de 6è i els més grans podien escollir si quedar-se a l’alberg o anar a dormir a unes casetes del càmping del costat.

Un cop va ser de dia vam tornar a escollir activitats , jugar al poli pilo , futbol o anar a visitar una cova. Després  vam anar a dinar. Quan vam acabar de dinar vam tornar cap a l’escola. Ens ho vam passar molt bé. 

 

Berta Fu i Paula