dimecres, 14 de gener del 2015

Cançons d'arreu, concert de Nadal 2014

El concert de Nadal d'aquest any l'hem pensat a partir de les moltes cançons que els nens i nenes de l'escola canten a casa seva, sobretot melodies i lletres d'altres contrades. Així, hem demanat a les famílies de l'Orlandai nou repertori de nadales en diferents idiomes. Després de fer-ne una tria, cada curs, n'ha interpretat una selecció.
  
El concert va tenir la participació especial del grup de teatre Endrapa, format per pares i mares de l'escola amb la direcció de Mònica Glaenzel.
Les seves intervencions van donar una pizellada humorística, tintada de diàlegs i personatges nadalencs d'arreu del món.
La combinació de cançons i  de teatre va resultar molt rica i participativa.
Agraïm especialment la col·laboració desinteresada dels pares Evaristo Lopez i Jonatan Martinez en els temes de so i llums. També a la Mar Moreno per acompanyar-nos al piano; a la Laia Nieto per oferir-nos el seu solo; a la Mònica Glaenzel per dirigir i confeccionar els textos; a la Carme Branchadell per estrenar-se en la direcció coral. A totes les mares i pares que van enviar-nos cançons  a la vegada que ens explicaven les seves vivències.














Fotografies fetes per Lluís Bou.