dimecres, 15 de febrer del 2012

ELS PINGÜINS DECOREN L'ESCOLA

La vigília de Carnaval és la nit de l’emoció, la nit més esperada pels nens i nenes de sisè. És la nit més llarga perquè és una nit en blanc ja que, després de treballar unes quantes hores decorant i disfressant l'escola, quan tothom qui hagi vingut a ajudar-los se'n vagi a casa, es quedaran sols amb el seu tutor i algunes mestres. Alguns ja tindran son però, com ja és tradició, esperen que l'escola estigui a les fosques per fer el joc de nit: l'emoció, el neguit, els crits d'esglai i de por... regnen una estona. Finalment, es posaran el pijama i escoltaran el conte, com si estiguessin de colònies. I després, malgrat tothom estarà rendit, serà l’hora de les confidències i els secrets en veu baixa... fins que la son els guanyi.









D'aquí a poca estona, el xivarri els despertarà: deuen ser les nou...
Tothom torna a l'escola amb la curiositat a la cara: En què s'haurà convertit avui l’escola? Quina sorpresa ens espera?
  

Una família de pingüins gegant presideix la façana de l'escola, un conjunt d'inglús permeten jugar i com que ha nevat al pati han aparegut tot una colla d'animals polars per sorpresa!!!

Felicitem als Pingüins i els seu tutor, en Batet, per aquesta difressa de l'escola tan ben feta. Heu treballat de valent!
Agraïm la col·laboració de tots i totes els qui hi han treballat: mares i pares, mestres, entrenadors, monitors, practicants, exalumnes, amics i amigues...