divendres, 27 d’abril del 2012

Festa dels sentits 2012

La Festa dels Sentits és una activitat de Dinamització del CRP Sarrià-Sant Gervasi dins de la línia d’actuació d’escola inclusiva.

Aquesta activitat fa 12 anys que es realitza. Enguany s'han organitzat 5 tallers multisensorials, dedicats a cada un dels 5 sentits - vista, oïda, gust, olfacte i tacte - amb adequació als diferents nivells de l’alumnat de les escoles d'educació especial qui hi participen (un total d'uns 125 alumnes)
Cada taller està conduït pel professorat dels centres participants: Aspasim, Auxília, Guru, Nadís, Paideia, Pedralbes, Vil·la Joana, Fàsia, Orlandai i Guimbarda. 

L'alumnat de 6è de l'escola Orlandai hi col·labora molt estretament des de fa molts anys, acompanyant els diferents grups als tallers, procurant la participació de l'alumnat de les escoles d'educació especial a cada espai, essent responsables-ajudants dels mateixos tallers. Durant tot el matí l'alumnat de sisè l'escola s'implica en una realitat nova, aprofundint en els valors de la solidaritat i la responsabilitat.

La Festa dels Sentits acaba amb un espectacle a càrrec de l'escola de dansa Vàrium de Sarrià. Són uns moments de relax, de mirar i finalment de ballar conjuntament. 

Les valoracions de l'alumnat de 6è de Primària de la classe Pingüins (curs 2011-2012):
Clicant la imatge podreu veure el web del Centre de Recursos Pedagògics de Sarrià amb imatges de la festa i informacions rellevants:



Hem fet una entrada al bloc de Cicle Superior que també parla de la Festa dels sentits 2012, la podeu llegir clicant al següent enllaç:
Aquestes valoracions són dels alumnes de 6è de Primària de la classe de Guineus (curs 2010-2011) Podeu llegir-les fent un clic a la següent imatge: